AWORKER Sağlanacak çözümler, becerilerin doğrulanmasını içerir.

Aworker platformu hem şirketler hem de çalışanlar için güvenilir ve merkezi olmayan bir çözüm oluşturuyor. Akıllı sözleşmeler ve Ethereum Blockchain kullanımıyla bunu gerçekleştirecek. Sağlayacağı çözüm, beceri doğrulama, pazar alanı ve bağımsız bir itibar derecelendirmesi içerir.

Aworker, işçilere bir iş aramaya ve Ethereum Blockchain ağında para kazanma şansı verir. Şirketler bu platformun yetenek doğrulama ve merkezi olmayan derecelendirme sistemini akıllı sözleşmeler aracılığıyla da kullanabilirler.
Aworker Blockchain teknolojisine dayanan bir işe alım platformudur. Bu platform, 2016 yılında 429 milyar dolarlık bir hacme sahip olan işe alım için mevcut piyasayı bozmak için yaratılmıştır. Aworker, insanlara Ethereum Blockchain ve WORK tokenlerinin kullanımıyla iyi bir iş bulmada yardımcı olacaktır. Ek olarak, şirketlerin boş iş pozisyonlarını doldurmak için uygun bir aday bulmalarına yardımcı olacak.

Genel olarak, Aworker'in hedefi iş için harika bir ortam yaratmaktır. Bunu yaparak, saygın kurumları veya İK'ı dahil etmeden adayın mesleki yeterliliğini kontrol edecek fırsatları sağlayacaklardır.

Günümüzde, işe alım işinde ısrar eden üç büyük sorun var. Öncelikle, iyi çalışanlar bulmak çok zor çünkü şirketler her zaman mükemmel bir şekilde erişemiyorlar. İkincisi, işe alım pahalı bir süreçtir. Bir kuruluşun, bir işçiyi orta düzeydeki bir işte işe almak için 8.000 dolarlık bir masrafa uğratması gerekir. Üçüncü sorun, adayı değerlendirmede zorluktur. Kişi, belirli bir adayın profesyonelliğini, kendisi tarafından verilen verilere dayanarak değerlendiremez.


Bu platform, insanların işlerinde başarıları, yetenekleri ve becerileri için ödül aldıkları bir yer yaratmak istiyor. Blockchain kullanımı, günümüzde geleneksel şirketlerde sağlanamayan adaylar hakkında daha güvenilir detaylar sunacaktır. Bu platform, insanların işlerinde başarıları, yetenekleri ve becerileri için ödül aldıkları bir yer yaratmak istemektedir. Blockchain kullanımı, günümüzde geleneksel şirketlerde sağlanamayan adaylar hakkında daha güvenilir detaylar sunacaktır.

Daha fazla bilgi için, aşağıdaki bağlantılardan bazılarını ziyaret edebilirsiniz:
Official Information :

Bitcointalk : Brunoaoi007
ETH : 0xfd7Bed5Bf096C3c8A356c87e6F8761D26C428d4C

Komentar

Postingan populer dari blog ini

ALCEDO - Kripto para birimlerini herkesin kullanımına sunmak

Cryptassist.io - Pengetahuan adalah kekuatan (kriptografi itu mudah)

PRIME-X ICO