INBOT - İşi AI ile Yürüten Özerk Organizasyonlar Geliştirme

Inbot Ambassador, yerel satış ekipleri ihtiyacını ortadan kaldırarak tanıtım yapmak suretiyle işletmelerin büyümesine yardımcı olan küresel bir bireyler topluluğudur. AI ile iş yapan özerk organizasyonlar geliştiriyoruz, blok zincirde akıllı sözleşmelerle adil ve şeffaf topluluk kurallarını uyguluyoruz ve üyelerimize yapılan değerden temettüleri paylaşmaları için ödeme yapıyoruz.

B2B Büyümeyle İlgili Problemler

Zorlu B2B şirketlerini büyütün. Doğrudan satış pahalıdır ve "derin satışlar" en nefret edilen işlerden biridir. Satış geliştirme temsilcileri işlerinde uzun sürmez. İşlemleri kapamada iyi olan bir satış yöneticisi, genellikle "sosyal hizmet" olarak görüldüğünden, soğuk yardım yapmak istememektedir.
Uluslararası olarak genişlerken, bu sorun çoğalır. Şirketler, farklı bölgelerdeki kültürel farklılıkların ve yerel iş uygulamalarının nüanslarını anlamak isteyen birçok takımı yönetmelidir.

Çözüm: Inbot Büyükelçisi

Basit gerçek, işletmelerin sadece güvenin hızıyla büyüyebilmesidir. Harvard Business Review'un tüm B2B işlemlerinin% 84'ünün yönlendirmelerle başladığını belirlemesi için bir neden var. Neredeyse hiçbir şey müşterilerinin güvendiği birinden yönlendirmelerden daha fazla güven oluşturmaz. Peki güven nasıl artar? İngiliz antropolog Robin Dunbar, çalışmasında herkesin en fazla 150 istikrarlı ilişkiye sahip olabileceğini önerdi. Bu Dunbar Numarası denir. Bu, kişinin güven çevresinin üst sınırı olduğuna inanılıyor.
Bu nedenle, satış görevlilerini işe almak, bir B2B işini büyütmenin yavaş ve pahalı bir yoludur. İşe aldığınız hiçbir satış yöneticisi, birkaç ilgili karar vericiden daha fazlası ile kişisel bir ilişkiye sahip değildir. Zaman alıcı ve pahalı olan anlaşma amaçları için her ilişkiyi inşa etmelidirler.

INTOKEN

InTokens ile daha iyi hediyeler. 
InToken, iş ve giriş referansları için bir kripto para birimidir. 
İşletmeler, yardımlarınız için size ödüller vermek üzere InTokens'i satın alır. Jetonlar bu hediyeyi herkes için kolaylaştırır. Kontratlar, banka havaleleri veya satıcılara güveniyorsanız, düşünmeniz gerekmez. 
Inbot Ambassador Platformu her şeyi ele alıyor. InTokens'i aldıktan sonra, bunu kaydedebilir, nakit olarak satabilir veya ticaret için takas edebilirsiniz. 
Cüzdan Elçileri yeni fırsatları keşfedebileceğiniz ve gelirinize nasıl katkıda bulunduklarını görebileceğiniz yerlerdir.

INSHARE

InShares'den temettü al. 
InShare programımızda şirketler için bir giriş oluşturursanız, InShares'i alırsınız. 
Platformun başarısında size bir hissedar olurlar. InShares, gelecek yıllar için temettü jetonları öder, bu yüzden uzun vadeli bir gelir kaynağıdır. 
InShares, platformun ilk yıllarında InToken temettü garantisini öder. 
InShares ayrıca devam eden işletmelerin kar paylarını da öder. Platform büyüdüğünde, temettü ve temettü alan kişi sayısı da artmaktadır.

INSCORE

InScore size güven için ödül veriyor. 
InScore, başarılı bir giriş yaptığınız her seferde artan kişisel kar paylarınız için bir çarpan olup, ya da atıfta bulunduğunuz arkadaşlardan biri ilk tanıtımını yaptığında. 
InScore'nuz arttığında sevk ödemeleri ve InShare temettü ödemeleri artar. 
Ayrıca, satıcılar intros spam olarak raporlanırken InScore da azaltılabilir. 
InScore, spam'i teşvik etmez ve otomatik olarak güveni ödüllendirir. 
Bu güven artırmamızı sağlar.

Jeton Detayları

  • Jetonu: InToken 
  • Platform: Eteryum 
  • Standart: ERC20 
  • Miktar: 13.000.000.000 InToken 
  • Fiyatı: 1 InToken = 0.01 EUR 
  • Ödeme: ETH
  • Yumuşak damga: 3,000,000 EUR
  • Sert damga: 38.000.000 EUR

PreICO

  • Miktar: satış için
  • Başlangıç ​​tarihi: 03.06.2018
  • Yerleşim: 03.07.2018
  • Bonus:% 20

ICO

  • Miktar: 5,800,000,000 InToken
  • Başlangıç ​​tarihi: 04.07.2018
  • Yerleşim: 20.07.2018

TEAM


Yol haritası

Önümüzdeki 5 çeyrek için işimizin gelişimi ve yol haritası aşağıdaki gibidir.
  • 2014-2016 
    Gelişimi: 2014 yılında bir araya gelen AI People şeması, 2016 yılında mevcut haliyle gelişmiştir. Küresel bir melek yatırımcı ağından AI gelişimi için toplamda 3 milyon dolarlık bir tohum finansmanı yapılmıştır.
  • 2017 
    İşi: 10 İlk Tedarikçiler elde edildi ve iş modelleri onaylandı. Büyükelçi topluluğu kuruldu ve 2.500'den fazla üyeye ulaştı. 
    Geliştirme: Beta Cüzdan Elçisi başlatıldı. İnsanlar Grafik AI arama motorları 5.7 milyon kişi ile başlatıldı.
  • Q1 2018 
    İş Dünyası: ICO başlar. İşe Al COO tamamlandı. Ortak Programın başlatılması başlıyor. Topluluk 50.000 üyeye büyüyor. 
    Geliştirme: Cüzdan'dan InTokens satın alın. Şirketlerin, Cüzdan'dan InToken kuponlarını satın almalarını sağlar.
  • Q2 2018 
    İş Dünyası: ICO'yu tamamlayın. Topluluğu 80.000 üyeye geliştir. Kripto değişiminde ilk liste. Yeni satıcılar düzinelerce. 
    Geliştirme: Self servis giriş ödülü ile Satıcı hesabı. Otomasyon süreç akışının girişimi. Manuel güvenilir iletişim yönetimini Cüzdan'dan etkinleştirin.
  • Q3 2018 
    İş Dünyası: Düzinelerce yeni Satıcı ekle. Topluluğu 120.000'den fazla üyeye yükselt. 
    Geliştirme: Özel betada merkezi olmayan sevk programı tasarımı başlattı. Mobil uygulama sarmalayıcılarını geliştirmeye başlayın.
  • Q4 2018 
    İş Dünyası: Düzinelerce yeni Satıcı ekle. Cüzdan ve Giriş akışına yerelleştirme ekleyin. Topluluğu 160.000 üyeye yükselt. 
    Geliştirme: Ödüller ve program widget referansları başlatın. Mobil uygulamayı başlatın.
  • Q1 2019 
    İş Dünyası: Düzinelerce yeni Satıcı ekle. InShare geri alım için kurallar ve düzenlemelerin tanıtılması. Topluluğun 200.000 üyeye büyümesi. 
    Geliştirme: People Graph AI'den Wallet'e otomatik referans önerileri gönderme.

Daha fazlasını öğrenmek için. Aşağıdaki linkte Inbot ile daha fazla bağlantı kurabilirsiniz:


Yazar: Brunoaoi007
ETH : 0xfd7Bed5Bf096C3c8A356c87e6F8761D26C428d4C

Komentar

Postingan populer dari blog ini

ALCEDO - Kripto para birimlerini herkesin kullanımına sunmak

Cryptassist.io - Pengetahuan adalah kekuatan (kriptografi itu mudah)

PRIME-X ICO