MYTC

MYTC, tüm küçük ve orta ölçekli işletmeler için, aralarında değiş tokuş yapmak için ortak para birimleri kullanacak merkezi olmayan bir platform yaratmayı amaçlamaktadır. MYTC, nakit ve günlük satışlara odaklanırken takas / ticaretinizde size yardımcı olmaya çalışır. İşinize müdahale etmeyi denemiyoruz, ancak blok zincirinin devrim yaratan teknolojisinde dijital para kullanarak işinizi geliştirmenize yardımcı olacağız.

MYTC bounty için resim sonuçları

Blockchain hala ilk aşamalarında olmakla birlikte, son yüzlerce yıldır finans sektöründeki en büyük devrimi mümkün kılmaktadır. Ortalama liderler ve katkıda bulunanlar hala şüpheci ama büyük katkıda bulunanlar paralarını üzerine koyuyorlar. Tıpkı arama motorları, tarayıcılar ve İnternet ile etkileşime giren Google gibi, Napster ve eşler arası dosya paylaşımları da kayıt endüstrisinin yüzünü değiştiriyor, bitcoin ve blockchain teknolojileri artı ilgili ekosistemler finansal kurumları nihayetinde yeniden gözden geçirmeye ve değiştirmeye zorlayacak. geleneksel roller, altyapı. Ancak, dünya genelindeki liderler, teknoloji çalışanları, CEO'lar ve Nobel Ödüllerinin artık farkında olması nedeniyle, blok zinciri temelleri daha da devrimcidir.

BİZİ FARKLIYOR

SORUN

Küresel çapta küçük ve orta ölçekli karşılıklı iş yapan 5 milyondan fazla insan var, ancak bu işletmenin küresel olarak ticaret / takas yapabilmesi için merkezi olmayan bir platform yok.
Mevcut takas / ticaret borsalarının mevcut üyeleri diğer platformların diğer üyelerine erişebilir, aşırı yüksek döviz kurlarına tabi tutulurlar, merkezileştirilmiş defterler aracılığıyla kontrol edilirler, kısıtlamalardan dolayı diğer ticaret dolar değerleri. Sorun şu ki iş, özellikle de üyelerin bildiği ve yakınında bulundukları yer.


ÇÖZÜM

MYTC, küçük ve orta büyüklükteki tüm işletmeler için, birbirini karşılıklı olarak takas etmek / takas etmek için ortak para birimleri kullanmak için merkezi olmayan bir platform yaratmayı amaçlamaktadır. MYTC, nakit ve günlük satışlara odaklandığınızda takas / ticaretinizde size yardımcı olmakla ilgilidir. İşinize müdahale etmek istemiyoruz, ancak işinizi devrimci blok zinciri teknolojisinde dijital para kullanımıyla geliştirmenize yardımcı olmak için buradayız.


ÖZELLİKLER

✅ TRADERS

Ufkunu genişlet
Tüm işletmelerin küçükten büyüğe, kısıtlama ve merkezileştirme olmadan birbirleriyle takas / ticaret yapmasına izin verin (aracılar / şirketler için ihtiyaçlar)

Düşük döviz kuru
Mevcut platformlara kıyasla çok düşük döviz kurlarının keyfini çıkarın. Cari döviz kuru işlem başına yaklaşık% 5 -% 6'dır. Platformumuz işlem başına sadece% 0,5 -% oranında ücret alacaktır.

Yeni Müşteriler edinin. Anla
Diğer üyelerle yeni pazarlar açarak yeni beklentiler. Trading Token topluluğunun size getirdiği her yeni müşteri, kar marjınızı artırmanıza yardımcı olacak yeni bir gelir getiriyor.

Nakit akışınızı artırın
Benim Ticaret Token, yeni müşterileri takas / ticaret çekmek ve satışlarınızı arttırmak için size dolar alma özgürlüğü sağlayarak şirketinize başka bir boyut katıyor. İşletmek, büyümek ve yeniden yatırım yapmak için daha fazla paranız olacak

Fazla Stok Taşı
Ticari Jetonum, fazla veya yavaş hareket eden stoğunuzu ağır indirimler olmadan satmanın en hızlı yoludur. İş deneyiminiz mevsimsel bir pazar ise, takas / ticaret düzenli kullanım için pro tablolar sağlar.

Nakit Dönüşümü
Nakit akışınızı ve karlılığınızı artırmanıza yardımcı olarak, nakit müşterilerinize takas yaparak / işlem yaparak, diğer işletmelerden satın aldığınız stokları veya stokları yeniden satabileceksiniz.

Yatırımınızı yedekleyin
Dünyadaki tüccarlar tarafından desteklenen dijital belirteçlerin kullanımının tadını çıkarın.

Merkezi olmayan uygulama
Üyelerin, nakit ödemesiz bir toplumda, ulusal, uluslararası ve uluslararası düzeyde ticaret yapabilmelerini ve akıllı ticaret sözleşmelerini kullanarak tüm işlemlerin şeffaf ve güvenli olmasını kolaylaştırabilmelerini sağlar.

✅ USER
Seçimlerinizi genişletin
Dünya çapında birçok tüccar ve kullanıcı tarafından kabul edilen diğer para birimlerindeki mal ve hizmetler için ödeme yapın

Riskini kontrol et
MYTC Jetonu Tutun MYTC, ekosistemdeki üyeler ve kullanıcılar tarafından desteklenen gerçek mal ve hizmetleri satın alabileceksiniz. MYTC Token enflasyon ve stagflasyonunuzu önleyeceksiniz.

işlem
Yerel, ulusal ve küresel ticaret üyeleri tarafından sunulan son tekliflerden yararlanın.

Yeni platform hoşgeldiniz .
Yeni platformu sorunsuz bir şekilde bütünleştirdikçe seçeneklerinizi genişletin. Yeni bir ekosistem eklediğimizde, daha önce erişemediğiniz yeni yatırımcılarla ve yakın mesafeli işlemlerle etkileşime girebileceksiniz.

Teklif
Tamamlanmış hizmetler ve işler için MYTC Token'de ödenecek yeni ödeme yöntemi seçenekleri.


NASIL ÇALIŞIR

MYTC ağı, dünya çapında küçük ve orta ölçekli işletmeleri bir araya getirerek, birbirleriyle karşılıklı / takas edebilme yeteneğinin keyfini çıkarmak için tasarlanmıştır.



MYTC yatırımcıları mallarını ve hizmetlerini MYTC platformu üzerinden sunacaklar
Alıcılar (tüccarlar ve diğer topluluklar) bu malları ve hizmetleri satın alma ve tüccarları MYTC Jetonlarla ödeme imkanına sahip olacaklar.
Tüccarlar jetonu MTYC ekosistemindeki diğer tüccarlarla birlikte depolayabilecekler.
Üyeler dünyanın herhangi bir yerindeki mağazalarına erişebilecek ve dünyanın her yerindeki herhangi biriyle ticaret / ticaret yapabilecekler.
Topluluk, ürün ve hizmet sunacak tüccarlara / işletmelere erişebilecektir. Yenilikçi teknoloji sayesinde sahtekarlık işlemleri ve güvenilir ürün ve hizmetlerin halka sunulması olasılığı doğacaktır.

Üretim Jetonu Etkinlikleri
MYTC'deki Jeton yapma etkinliğimize hoş geldiniz.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelere (KOBİ'ler) Dünya çapında 100 Milyon KOBİ'den fazlası için oyun değiştiriciyiz:

Yılda 10 milyar dolardan fazla takas
Kripto belirteci.
Jetonlar katılımcı tüccarlar ve Dolar ticareti tarafından desteklenmektedir
Ürün geliştirme ve platformlar 2018 yılı sonunda tamamlandı
Ana değişim ile kaydedilecek Jetonlar
GERÇEK MAL VE HİZMETLER İÇİN İŞ GERÇEKLEŞTİRİLEN ULUSLARARASI TİCARET TİCARETİ

ÖN TGE

TGE öncesi hedefimiz 1.500 ETH ve sert kapak 5000 ETH olarak ayarlandı. İlk belirteç teklifimizin bir parçası olmak istiyorsanız, lütfen web sitemize (mytradetoken.io) abone olun, kalabalığın satışı ve projemizin kilometre taşları ile ilgili bildirim ve güncellemeler alın.

TGE öncesi limitlerin sınırlı olduğunu, sert damgaya ulaşıldıktan sonra, aynı fiyat ve bonus için jeton sunamayacağımızı unutmayın.

Başlangıç ​​Tarihi: 01 Ağustos 2018, 12:00 (GMT)
Süre: 31 gün
Yumuşak Kapak: 1,500 ETH
Sert Kap: 5,000 ETH
Fiyat: 1 ETH = 10000 MYTC
Ödeme yöntemi: ETH
Min Satın Alma: 0,1 ETH
Toplam tedarik jetonları: 50.000.000 MYTC



TGE

Jeton oluşturma etkinlikleri, ekosistem gelişimi ve benimsenmesi ve MYTC platformu için finansman sağlamaya devam edecektir.

Başlangıç ​​Tarihi: 1 Eylül 2018, 12:00 (GTM)
Süre: 30 gün
Yumuşak Kap: 3,500 ETH
Hard Cap: 17.800 ETH
Ödeme Şekli: ETH
Min Buy: 0,1 ETH
Toplam envanter jetonu: 112.000.000 MYTC
Kalabalık satışlarına sadece ETH Para Birimi ile katılabilirsiniz. Adres, TGE'nin ilk günü https://mytradetoken.io/tge adresinde duyurulacaktır.

ÖNEMLİ NOT: Eterneti doğrudan exchange'lerden (Binance, Poloniex, Kraken, Coinbase, Coinspot gibi) göndermeyin. Doğrudan bir exchange'den gönderirseniz, TGE'ye katılmaya ve MYTC jetonlarınızı alamayacaksınız!


TGE tahsisi

MYTC TOKEN
MYTC, Ethereum protokolüne dayalı bir ERC20 jetonudur.

Oluşturulan toplam MYTC tokens sayısı 300.000.000'dir.
Daha fazla ek jeton istemeyiz
Ödüller, Token oluşturma etkinliğinden sonra aktarılacak
Rezervlerimiz takas paraları ile para almak için tüccarlar için mevcut olacak



YOL HARİTASI
Screenshot_2018-07-31-10-31-42-320_com.android.chrome-1024x1744.png
Screenshot_2018-07-31-10-33-44-241_com.android.chrome-1024x1695.png
Screenshot_2018-07-31-10-35-26-137_com.android.chrome-1024x1694.png

DUUJJİL
haritalar [2] .png

Takım


Danışma Kurulu



MYTC projesi hakkında daha fazla bilgi için:

Komentar

Postingan populer dari blog ini

ALCEDO - Kripto para birimlerini herkesin kullanımına sunmak

Cryptassist.io - Pengetahuan adalah kekuatan (kriptografi itu mudah)

PRIME-X ICO