StealthCrypto - Verilerinizi Merkezi Olmayan Blockchain Güvenlik Teknolojisini Kullanarak Koruyun

Artan teknolojik gelişmeler ve dijital aktivitelerle, kimliğimizi koruma umuduyla hareket etme, ilişkilendirme ve iletişim kurma biçimimizi yavaş yavaş yeniden şekillendiriyorlar. Büyük şirketler artık veri ihlalleri veya saldırıya uğramış sistemler olasılığı hakkında yavaş yavaş açıklamalar yapıyor, bu tür haberler, önceki veri gizliliği teknolojisinin artık yavaş yavaş bir güvenliğe dönüştüğü bir çağa nasıl geldiğini gösteren bir resim.
STEALTHCRYPTO% 2B3
Telefon görüşmeleri ve görüntülü görüşmeler ile dijital dünyada kişisel bilginin yerleştirilmesi, yakın gelecekte kimlik hırsızları tarafından tehdit ediliyor. Bu kimlik hırsızları artık arka planda çalışmaz ve küçük ölçekli bireyleri hedef alırlar, artık mağdurun kim olduğunu seçmezler. Ve dünya çapında dijital dünyaya bağlı olduğumuz sürece, bunun gerçekleşmesi ihtimali ile daima tehdit altında olacağız.

Dijital teknoloji ve çözümler büyümeye devam ederken, dijital dünyayı yakın bir gelecekte bırakmayacağız. Bu nedenle, erken bir aşamada dijital işgali ile mücadele etmek için bir çözüme sahip olmak, şimdiye kadar olduğu gibi, önümüzdeki yıllarda hepimizin korunması için büyük bir basamak taşı olacak. Bu ihtiyacı anlayabilen Stealth Grid'in ardındaki büyük düşünce, bu endişeleri ortadan kaldıracak patentli bir teknolojidir.

StealthCrypto , Stealth Grid tarafından merkezi olmayan küresel ve kuantum ağıdır. Ekip, StealthCrypto'yu “ağ erişimi için paylaşılan bir ekonomik model benimseyen, kullanıcıların kullanılmayan veri depolama, bant genişliği veya kar için madenciliği paylaşmalarını sağlayan ekonomik teşvikler sağlayan iletişimler yaratan bir ağ” olarak tanımlar .

Bir kuantum ağ ağı, her düğümde veri iletimini mümkün kılarak, tüm düğümleri hem alıcı hem de verici olarak aynı anda yapar. Bu, platformda itilen tüm verilerin ilgili taraflarca sağlanacağı, ancak gizliliği tehlikeye atmamak için güçlü şifreleme ve şifre çözme algoritmaları ile şifreleneceği anlamına gelir.

Onların ticari marka kullanan pek çok patentli teknolojileriyle StealthCrypto kuantum örgü ağı, Stealth Izgara son kullanıcılar için yararları ve güvenliğini sağlarken dijital gizlilik sektöründe endişe kaynağı alanlar çoğunu ortadan amaçlamaktadır. Merkezi olmayan bir ağ olarak, tüm bilgi ve veriler kişisel olarak sahip tarafından yönetilecek ve hacker'a karşı daha savunmasız olan merkezi bir birimdeki her şeyi depolamak yerine farklı bir depoya bilgi dağıtarak çok güvenli bir hale getirildi - geleneksel veri ve bilgi sunucusu ve depolama gibi bugün çözüm sağlayıcıları.

Vizyon ve misyon
Stealth Grid'in ana hedefi şifreleme, otomasyon, modern, sofistike, otonom, otonom ve kriptografik teknolojiyi basitleştirip herkesin kullanımına sunmak. Stealth Grid, gerçek zamanlı iletişim ağları ve endüstriyel kullanım için blockchain'i benimseyen ilk ağdır.

Stealth eko-ağ ağına katılarak, iletişiminizin kişisel olup olmadığına bakılmaksızın, siberuzanda güvenlik ve gizliliğiniz hakkında endişelenmenize gerek kalmadan, daha önce yaptığınız her şeyi - sohbet, arama, fotoğraf / video ve belge alışverişi yapabilirsiniz. iş amacı. Bu yüzden dijital ağlarda Stealth Grid Living'i bir gizli şirket olarak adlandırıyoruz.

Veri güvenliği
Daha verimli işlemlerin yanı sıra, StealthCrypto ayrıca güvenli bir veri depolama alanı olarak da kullanılabilir. Çevrimiçi dünyada, veriler çok önemli bir varlıktır. Veri hırsızlığı, internet kullanıcılarının karşılaştığı en büyük sorunlardan biridir.
İnternet kullanıcılarının güvenli veri depolama ortamlarına ihtiyacı vardır. Kullanıcıların kimsenin bilmediği depolama ortamlarına ihtiyacı vardır. Depolama ortamı birçok parçayı ele geçirir. İnternet kullanıcılarının tüm verileri ve faaliyetleri her zaman birkaç tarafça denetlenir (kendi çıkarları ile).

StealthCrypto , merkezi bir sunucuda saklamamakta, ancak tek başına çeşitli sunucularda saklamaktadır. Tüm bilgiler farklı bir sunucuda saklanacaktır. Bu veri hırsızlığı olasılığı nedeniyle kayıpları en aza indirmek için yapılır. StealthCrypto , sahip oldukları herhangi bir güvenlik sistemi gibi, hackerlar için her zaman bir ihlal olduğunu fark eder.

StealthCrypto , insanlar tarafından yaratılan tüm teknolojilerin her zaman zayıflıklarının olduğunu fark eder; An meselesi. StealthCrypto , blockchain ve cryptocurrency'nin tüm avantajları hakkında parlak konseptler sunan bir şirket olmak istemiyor, daha fazlasını istiyor.

"QMN" SATILIK TOKEN
Toplam nakliye işareti: 28 Ocak 2018'den başlayarak Pre Token Crow 1 Satış Token'in satışı için 400 000 000 200 000 000 jetonu. İlk Token Fiyatı (ICO) minimum S0.50 veya mevcut piyasaya ayarlandı. değeri, 5 Temmuz 2018'de ICO'nun başlatıldığı S0.50'nin üzerindedir. 2. Aşama Kalabalığı tokenleri için 200.000.000 jeton sağlanmıştır (toplamın% 50'si).

Faz 2, 2020'den daha erken bir tarihte gerçekleşmeyecek ve tüm jetonlar, 0,50 ABD $ sabit bir değerinde değil, piyasa fiyatlarında satılacaktır. (Önemli not: aşağıdaki tüm yüzdeler, artırılan fiili miktara göre ayarlanacaktır, örneğin, 1 00M jetonları satan 70 milyon var, aşağıdaki rakamlar 0,007 ile çarpılıyor)

Sonuçların Kullanımı
  • ETH / USD rezervleri (% 15.00)
  • İş Geliştirme (% 12.00)
  • IoT Geliştirme (% 10.00)
  • Satış ve Dağıtım (% 5.00)
  • Üretim Maliyetleri (% 50.00)
  • Yasal Ücret (% 5,00)
  • Sigorta ve Giderler (% 3.00

StealthCrypto ayırma
  • Satış / Geliştirme (% 53.19)
  • Pazarlama (% 4,26)
  • StealthGrid (% 19.15)
  • LLK Vakfı (% 2,13)
  • Sonraki Finansman (% 21,28)

BİZİM TAKIM
Takım

Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

ALCEDO - Kripto para birimlerini herkesin kullanımına sunmak

Cryptassist.io - Pengetahuan adalah kekuatan (kriptografi itu mudah)

PRIME-X ICO