SIDERA-Gelecek Cihazları

Blockchain'in içinde yok edilemeyecek büyük miktarda bilgi birikimi var, ama ihtiyacınız olanı bulmak için bir arama motoruna ihtiyacınız var. Bu arama motoru biraz zeki hale geldi. Bu cihaz, 2013 yılında Avustralya'dan Jared Sprigg ve Charles Wackfield tarafından oluşturuldu. 
Bugün, bu platform işlemlerden ve mesajlardan milyonlarca veriyi ortak anahtarlara ve adreslere taşıyor. 
Blockchain teknolojisi birçok insanın hayal gücünü yakalamaya devam ediyor. Neredeyse her gün bu alanda daha ilginç yeni şeylerin ortaya çıkışı ile ilgili mesajı duyuyor ve görüyoruz.
İşte bu konuyla ilgili son ilginç mesaj: 2019'da Amsterdam'dan otuz dakika sonra fütürist bir köyün inşaatına başlanacak - geleceğin köyü, blockchain teknolojisi üzerine inşa edilmiş. Tüm hayranlar katılmaya davetli!
Sidera Blockchain Technologies, dünya çapında bir blockchain teknolojisi ve giyilebilir IoT cihazları ittifakıdır. 
Bugün piyasada bulunan akıllı saat teknolojisi (Smart watch ve Smart band) benzersizdir, fakat aynı zamanda iyileştirilmesi gerekmektedir.
Asıl sorun, güvenilirlik ve özerklik problemidir. 
Akıllı Saatler satın alırken tüm Sidera Blockchain Teknolojisi kullanıcıları - akıllı saatler, kullanım kolaylıkları ve erişilebilirliklerinden dolayı hayatlarını önemli ölçüde artırabilecekler. 
Şirket, kripto pazarına mümkün olduğunca çok sayıda tüketici çekmek ve büyük ölçüde ona erişimi kolaylaştırmak görevini üstlendi.
Gelecekte alışveriş merkezlerinin, mağazaların, restoranların, kafelerin bu platforma bağlanması planlanmaktadır. 
Bu uygulamanın yardımıyla, alıcılar kripto para birimleri için birkaç saniye satın alabilecekler. 
Açık olmasından dolayı, Sidera'nın erişilebilirliği dünyanın her yerinden yaklaşık 1 milyar kullanıcı ağına ulaşmayı planlıyor.
Ekip, "üçüncü taraflar" da dahil olmak üzere bilgilerin toplanıp değiştirilebilmesini sağlayan ve tüm uygulamalar için merkezi olmayan, eşler arası (P2P) modların sağlanmasını sağlayan, şarj edilebilen IoT cihazlarının ve ağ bağlantılarının paylaşılan kullanımını sunar. 
Sidera Blockchain Technologies, tamamen şifrelenmiş ve bilgisayar korsanlığından korunan Smart bit'in yeni bir sürümünü sunuyor.
Bu projedeki çalışmalar 2016 yılının başlarında başladı ve bugün geliştirme ekibi ürünlerini dünyaya sunmaya hazır - Üç çeşit Akıllı Bit Bilezikler:
  • Bit Bant - dokunmatik ekranlı çok renkli bileklik;
  • Watch-Premium bit - bir dokunmatik ekran artı bir akıllı kart ile çok renkli bir bilezik;
  • Vizyoner bit izle, dokunmatik ekran ve yüz tanıma ve biyometrik sensörler dahil olmak üzere çeşitli güvenlik seviyeleri ile şık bir bilekliktir.

Platform, akıllı saat uygulamaları için müşterilere akıllı telefonlar için gerçek zamanlı olarak, belirli kripto para birimindeki derecelendirmelerin ve fiyatların izlenmesi, grafik moduna geçme, bildirim alma ve kripto cüzdanındaki işlemleri gerçekleştirme olanağı sağlayan bir çoklu platform uygulaması geliştirdi.
Parmağınızla doğrudan rakamlar yazmak ve virgül ve periyotlarla 0'dan 9'a kadar sayıları görüntülemek ve işlemler için pin kodları seçmek için özel yöntemler önermek çok ilginçtir. 
Sidera, müşterilerine benzersiz erişim anahtarlarını hatırlamalarını ve hatırlamalarını tavsiye ediyor. Bu, rastgele seçilen ve "kod cümleleri" olarak adlandırılan 12 farklı kelime kümesidir. Bu ifade, parmak hareketleri, eller, cilt üzerinde terleme ve sadece bir kişiye bağlı olan diğer benzersiz özelliklerden oluşan özel bir tanımlayıcı kullanılarak tamamen alışılmadık bir şekilde şifrelenir.
Hayalet Modu işlevi, kripto cüzdanınızı ve onunla ilgili her şeyi gizlemeye yardımcı olur. 
Akıllı saatler ve akıllı telefonlar çift olarak çalışır. Bir akıllı saat kaybetme durumunda, kullanıcılar kodu benzersiz bir şifre kullanarak geri yükleyebilir. Ancak akıllı bir izleme cihazı olmadan, müşteri cüzdanına sadece okuma modunda erişebilir.
Telefon kaybolursa, uygulamayı yüklemek için yeni bir kullanıcı satın aldığınızda, şifre anahtarı akıllı kartta yeni bir cihaz yetkilendirdikten sonra ve sonra, cüzdan geri yüklenir. 
Şirketin kendi özel anahtarlarına erişimi yok, tüm operasyonlar merkezi olmayan ve blok taşmaya devam ediyor.
Ayrıca Sidera Blockchain Teknolojileri, tamamen anonim, güvenli ve modern olan Continuum teknolojisini sunar - bu, müşterinin bileğine dağıtılmış bir portatif kripto değişimi denir. 
Platformlarda, tüm sisteme erişebilen, akıllı sözleşmeleri ve dApp'leri, Bitcoin ağlarını ve Blockchain 4.0'ı destekleyen dahili EGUOS jetonları sunulur.
Önerilen platformun avantajı, tüm sistemin 2 seviyede olmasını sağlayan yenilikçi yeni Proof-of-Load (POL) Protokolüdür: bir kaynak sunucu ve taşınabilir bir Akıllı Bit cihazıdır.
51 000 000 eQUOS jetonu olacak. 
1 $ = 0,5 eQUOS 
Soft Cap - 1.500.000 $ 
Hard Cap - 15.000.000 $
Daha fazla bilgi için: 
Yazar: Brunoaoi007
ETH : 0xfd7Bed5Bf096C3c8A356c87e6F8761D26C428d4C

Komentar

Postingan populer dari blog ini

ALCEDO - Kripto para birimlerini herkesin kullanımına sunmak

Cryptassist.io - Pengetahuan adalah kekuatan (kriptografi itu mudah)

PRIME-X ICO