DigitalBits - Yeniden gözden geçirilen ekonomi

"The DigitalBits" projesini potansiyel platform katılımcılarına ve gelişimine katkıda bulunmak isteyenlere sunacak makaleler sunacağız. Aşağıda listelenen bilgiler eksiksiz olmayabilir ve herhangi bir sözleşme ilişkisi anlamına gelmez. Temel amaç, herkese bilgi sağlamaktır; böylece şirketi belirteç almak veya yatırım yapmak amacıyla şirketi analiz etmeye istekli olup olmadıklarını belirleyebilirler.

Bu makale, modern yaşamdaki boşluğu, günlük yaşamımızın etkileşimini desteklemek ve geliştirmek ve toplu blok zincirinin benimsenmesini teşvik etmek için yeni teknolojilerin uygulanmasını kolaylaştıran köprüler inşa eden bir DigitalBits blok zinciri ile çalışan altyapıyı sunarak dolduruyor. DigitalBits blok zinciri, varlıkların tokenizasyonunun ekonomik noktalar için işlemleri ve ticari katmanları kolayca kullanmasını sağlar. DigitalBits'in ağ mimarisi ve ekosisteminin yanı sıra sadakat ve ödül noktalarına, ayrıntı sisteminin mükemmelliğine, gereksinimlerin ve hedeflerin ana hatlarını çizen vakaları sunuyoruz. Ek olarak, yerleşik dijital varlıklar sürecini ve platformumuzun ayrılmaz bir fonksiyonu olan varlıkların belirtilmesi sürecini sunuyoruz. Ayrıca, kötü niyetli ağ varlıklarının kendileriyle ilgili olmayan yetkisiz varlık belirteçleri yayınlamalarını ve dağıtmalarını önleyen yeni bir belirteç adı sertifikalandırma hizmeti fikri (TNCS) sunduk. Son olarak, XDB belirteçlerinin ve platformu yönlendiren çevreleyen ekonomik belirteç ekosisteminin değer önerisini sunuyoruz.

Bu Projeye katılma umudu bizim için çok büyük, katılmadan önce, projeyi anlarsanız daha iyi olacaktır, bunun yanı sıra, kendi öngörünüze katkıda bulunacak ve özellikle projenin vizyonunu ve misyonunu anlayabilmeniz için sizin için bilgileri geliştirmeniz daha iyi olacaktır.

DigitalBits ™, blockchain teknolojisinin şirketler tarafından benimsenmesini destekleyen açık kaynaklı bir projedir. Bu teknoloji, şirketlerin merkezileştirilmiş DigitalBits blok zincirindeki varlıkları belirleyebilmelerini sağlar; bu tokenlenmiş varlıkları zincirde devretmek ve satmak; ve hızlı ödeme ve havale sağlar.

DigitalBits Vakfı, DigitalBits açık kaynaklı projesini, geliştirme kaynakları, altyapı, etkinlikler ve eğitim sağlayarak desteklemektedir. Vakfın vizyonu, DigitalBits blok zincirinin, Sadakat ve Ödül programları gibi belirli dijital varlıklarla taşınabilirlik, güvenlik ve likidite sorunlarını çözmede yardımcı olmasını ve belirli tüketiciler, işletmeler ve hayırsever kuruluşlar için katma değer üretmesini sağlamaktır.

DigitalBits blok zinciri ağı, herkesin kullanması içindir. Herkes yüzde 100 taşınabilir / dijital olmayan ağa aktarılabilen dijital varlıklar oluşturabilir (dijital belirteçler olarak da bilinir). Şirketler bu ağdaki sadakat puanlarını işaretlediklerinde, tüketiciler dijital belirteçler şeklinde puanlar alacaklar.


Kullanıcılar, doğrudan "digitalbits" veya XDB adı verilen orijinal blockchain dijital varlıklarıyla birlikte bu dijital jetonların (örneğin, B jetonları için A Jetonları) çeşitli işlemlerini yapabilir. Merkezi olmayan DigitalBits Ağı, aşırı ücret talep etmek için merkezi aracılara ihtiyaç duymaz. Transferler sadece birkaç saniye, sadece nominal ücret gerektirir.

DigitalBits ağını kullanarak, cep telefonu cüzdanlarını, bankacılık araçlarını, kendileri için ödeme yapan akıllı cihazları ve ödeme ile ilgili hayal edebileceğiniz her şeyi yapabilirsiniz! DigitalBits karmaşık bir dağıtık sistem olsa da, onunla çalışmak karmaşık olmak zorunda değil.

API: Sınır

Çoğu uygulama DigitalBits ağı ile sessiz bir HTTP API sunucusu olan Frontier üzerinden etkileşime girer. Frontier size işlem göndermek, hesapları kontrol etmek ve etkinliklere abone olmak için kolay bir yol sunar. Bu yalnızca HTTP olduğundan, favori programlama diliniz için bir web tarayıcısı, cURL gibi basit komut satırı araçları veya DigitalBits SDK kullanarak Frontier ile iletişim kurabilirsiniz.

ÜSTKRKT PARADİGMA BLOKCHAIN

DigitalBits blok zincirinin kitle piyasasını benimsemesini aktive etmek, çeşitli dijital varlıkların kitle piyasası likiditesini kolaylaştırmak ve Blockchain teknolojisinin kitle pazarını benimsemesini teşvik etmek için mevcut uygulamalarla bütünleşmek için tasarlanmış bir Blockchain protokolünün bir katmanıdır.
Geliştirildi: Yüksek verim, transfer ve zincir üstü ticareti destekleyebilecek geliştirilmiş Blockchain protokolü.

Bu Sıvı: Doğrudan pazar olmamasına rağmen belirteçlere daha yüksek likidite sağlamaya yardımcı olmak için çok sıçrayan varlık transferleri (6 atlama noktasına kadar).

Bu Entegrasyona Hazırdır: Yeni kullanıcıları blockchain ekosistemine itmek için mevcut tüketici uygulamaları ile entegredir

Milyonlarca Torba: Mevcut kurumsal program dijital varlıklarını gizleyen pazara girme stratejisi.

Milyonlarca poşetin içinde

DigitalBits, milyonlarca kullanıcıyı kriptoya çekmek için tasarlanmış bir katil uygulamadır.
DigitalBits Blok Zinciri


PAZAR GİYİM STRATEJİLERİ


BLOCKCHAIN ​​DEVRESİNE KATILIN

DigitalBits ağı ekosistem teknolojisi ortakları, entegratörleri, işletmeleri ve yardım kuruluşları tarafından desteklenmektedir.
Teknoloji Ortakları - Mevcut / yeni teknoloji ürünlerini veya hizmetlerini DigitalBits Network ile entegre etmek isteyen teknoloji şirketleri.

Integrator - Müşterilerine yeni ve katma değerli hizmetler sunmak isteyen servis sağlayıcılar.

İşletmeler - DigitalBits blok zincirinden yararlanmak isteyen işletmeler: dijital varlıkların (sadakat puanları gibi) belirtilmesi, mikro ödemeler ve havale; ve / veya zincir içi çapraz varlık ticareti.
Hayır Kurumları - DigitalBits Network kullanıcıları tarafından yürütülen bir hediye programına katılmak isteyen hayırsever ortaklar.

Tüm bu DigitalBits Core - ağ düğümleri - sonunda işlem setlerini onayladı. Ağdaki her işlemin küçük bir tutarı vardır: 100 nibbs (0.00001 XDB). Bu ücret, kötü niyetli oyuncuların ağların spam olmasını önlemesine yardımcı olur.

Araçlarınızı ve uygulamalarınızı test etmenize yardımcı olmak için, Digitalbits.io küçük bir test ağı ve örnek Frontier kullanıyor. Testnet ile başlayın.

Cüzdan ve Uygulama

İşletmeler ve üçüncü taraf geliştiriciler, Frontier API ve DigitalBits SDK'yı kullanarak kolayca özel uygulamalar geliştirebilirler. DigitalBits ayrıca markaya özgü cüzdanlar yapmak için doğrudan kullanılabilen veya kolayca ayarlanabilen orijinal XDB cüzdan kaynak kodunu da sağlar. Köprü sunucuları, son noktalara federasyon sunucularına kolay erişim ve uyumluluk sağlar.

jeton


kurucu


DigitalBits blok zincirini herkes tarafından kullanılacak şekilde düzenleyin. Herkes bu ademi merkeziyetçi ağda yüzde 100 kompakt / aktarılabilir bilgisayarlı simge olarak adlandırılan karmaşık bir kaynak oluşturabilir. Şirketler odaklarını bu ağa adadıklarında, tüketiciler bilgisayarlı belirteçler olarak odaklanacaklar.

Müşteriler, dijital bilgisayar veya XDB olarak adlandırılan karmaşık yerel blok zinciri kaynaklarına ek olarak, bu bilgisayarlı jetonları ve özel olarak zincirleri değiştirebilirler. Dağıtılmış DigitalBits Ağı, sınırsız maliyetler uygulamak için entegre ajanlar gerektirmez.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN:


My Bitcointalk Profile : rumputyangbergoyang
ETH : 0xfd7Bed5Bf096C3c8A356c87e6F8761D26C428d4C

Komentar

Postingan populer dari blog ini

ALCEDO - Kripto para birimlerini herkesin kullanımına sunmak

Cryptassist.io - Pengetahuan adalah kekuatan (kriptografi itu mudah)

KAKUSHIN ICO REVIEW