WISE

Nesnelerin İnterneti (IoT) terimini kullanmaksızın, yüksek teknoloji alanındaki konferansların tanımını bulmak pek mümkün değildir. Önde gelen etkinliklerde konuşmacılar, IoT ve IIoT'yi vaat eden devasa faydalardan bahsediyor, 2020 Tedarikçilerinin onlarca milyar cihazın pazar potansiyeli hakkında konuşması, bu tür değerlendirmeler tarafından teşvik ediliyor. Ancak, şimdi herkes IoT'nin ne olduğunu bilmiyor.
Screenshot_5.png

IoT Nedir? 
Bir IoT, bir “müşterinin” servis veya bilgi talebini başlattığı bir ekosistemdir. Bu taleplere cevap veren bir “sunucu” veya birkaç “sunucu” da vardır. Müşteri bir bilgisayar, tablet, cep telefonu ve bu hizmetleri talep eden herhangi bir kontrol cihazı olabilir. 

Bununla birlikte, bu tür her hizmet gerçek şeylerin İnternetiyle ilgili değildir. Belirli bir ekosistemi IoT'ye atamak için önemli bir koşul, istekleri yanıtlamak için bir bulut servisinin kullanılabilirliği ve bu tür talepler için tam otomatik bir servis.

IoT ekosistemi çok çeşitli ticari ve tüketici uygulamalarına hizmet edebilir. Birçoğu IoT için çok çeşitli tanımlar hakkında çok şey duymuş: İnternet yolculuğu, İnternet taksisi, İnternet teknolojisi, vb. Taleplerin hizmetini gerçek bir IoT olarak nitelemek için, en tipik özelliklere başvurmak gerekir:

IoT ekosisteminde daha fazla kullanıcı konforu yaratılır; 
IoT ekosistemi verimlilik artışı ve karlılık sağlar; 
IoT Ekosistemi bakım ve / veya bakım maliyetlerini azaltır.

Sadece bu üç kriterin varlığında, işletmeye dahil olan IoT ekosistemi olduğu söylenebilir.

WISE
bilge-ico2-730x482-620x420.jpg
Wise, entegre devrelerin geliştirilmesine dayanan, dağıtılmış kayıt teknolojisini kullanarak IoT ve mobil cihazlarda evrensel uygulamalar oluşturmanıza olanak tanıyan bir eko sistemi oluşturan blockchain teknolojisi üzerinde çalışan yenilikçi bir analog sistem geliştiricisidir.

Bu ne için? 
Örneğin ulaşımda, otomatik bir ödeme kullanarak hızlı bir şekilde park yeri bulmasına ve ödemede tasarruf etmesine yardımcı olacaktır. Ücretler de aynı kategoride olacak ve bakım kolaylığı sağlayacak. 

Aynı zamanda lojistiği de kullanıyoruz, bu aracıların daha verimli olmalarını ve kaynaklardan tasarruf etmelerini önleyebilir. 
Ansuz Chip, IoT ve mobil ağların yeteneklerini 13 nanometre IC ile genişleten ve 
pratik bir yeni konsept olan radyo tabanlı bir IoT ağı olan karma sinyalli (AMS-SoC) yenilikçi bir entegre devre analog sistemidir 


WSE
jetonu Token tipi: ERC20 (Ethereum) 
Jetonu maliyeti: 1 WSE = 10 USD Bağış toplama hedefi: 88.000.000 $ 
Toplam belirteçler: 100.000.000 
Beyaz Liste: Evet 
Kabul Ediliyor : FIAT, ETH, BTC 
Ülke: Kosta Rika Satılabilir 
belirteçler:% 35 
Ön satış bonus:% 50 

Yol Haritası 

Takım 


Şu anda Wise hakkında daha fazla bilgi için, lütfen aşağıdaki bazı önemli bağlantıları izleyin:

My Bitcointalk Profile : rumputyangbergoyang
ETH : 0xfd7Bed5Bf096C3c8A356c87e6F8761D26C428d4C

Komentar

Postingan populer dari blog ini

ALCEDO - Kripto para birimlerini herkesin kullanımına sunmak

Cryptassist.io - Pengetahuan adalah kekuatan (kriptografi itu mudah)

KAKUSHIN ICO REVIEW