APOLLOCHAIN

Apollochain, tüm kullanıcıların üç tip işlem platformu ve üç fiyatlandırma mekanizması ile elektrik üretim yatırımlarına ve elektrik işlemlerine esnek oranlarda katılmasını sağlayacak akıllı bir şebeke tabanlı net ticaret platformu oluşturacak.
APOLLOCHAIN, dünya çapında navigasyon ve perakendecilikle ilgili olmayan tüm pazarlar için tasarlanmış, endüstrinin önemli kullanıcıları ile birlikte, güç endüstrisi için benzersiz bir ticaret platformu oluşturmak üzere Blockchain 3.0 teknolojisini hayata geçiriyor. Bunlar arasında doğrudan elektrik ticaretinin uygulanması için elektrik santralleri, toptancılar, perakendeciler, kurumsal veya bireysel elektrik tüketicileri.
Amacımız enerji tüketimini daha az yorucu yapmak ve daha fazla harcamaktır: Platformlarımızda ticari / kalabalık / satış yoluyla gerçek zamanlı olarak oynayabilirsiniz. Önce güneş enerjisi ile başlıyoruz, bu nedenle aile üyeleri ve hatta bazı kurumsal oyuncular bu heyecan verici ekosisteme kolayca katılabilirler. 
Gelecekte, katılımcıların kendi bölgelerinde yerleşik genel elektronik şarj cihazlarına ve İHA'lara yatırım yapmalarına ve istikrarlı getiri elde etmelerine olanak sağlayacak enerji tüketimi için birçok planımız var. kamudan, hem de ekspres veya lojistik şirketlere.
APOLLOCHAIN ​​FELSEFESİ TASARIMI
Neden yeni enerji
Yenilenebilir nesil, dünyadaki en hızlı büyüyen endüstrilerden biridir. 2016 itibariyle, dünya çapında fotovoltaik (PV) enerji santrallerinin toplam kurulu gücü% 32 büyüme ile 65 GW'yi aşarken, kurulu kapasite% 35'lük bir artışla 300 GW'a yakın birikir. Güneş enerjisi endüstrisindeki iki büyük oyuncu olan ABD güneş enerjisi pazarı yıllık% 78'lik bir büyümeye sahiptir ve Çin de güneş enerjisinde 30 GW kurulu güç ile bir artış yaşamaktadır.
Öte yandan, güneş enerjisi üretme maliyeti, ekipman üreticileri arasındaki rekabetin bir sonucu olarak düşmeye devam ediyor: 2015 yılında, 2015 yılında% 19 oranında azaltılan enerji maliyetleri (LCOE) elde edildi ve sonuçta 100 $ / MWh düzeyinde tutuldu.
Depolanan güneş enerjisinde, KPMG araştırmasına göre, PV tesisinin yeni kapasitesi, 2012 yılında 111.68 GW'dan% 330'luk bir büyüme ile büyüyecek ve 2040'a kadar 3695.64GW'a çıkacak.
ApolloChain
, enerji için ticaret platformu için nasıl akıllı sözleşme yapıyor? 
Şirket, SOL olarak da bilinen ApolloChain Smart Meter adlı bir aygıta sahip. Enerji ve şifrelenmiş bilgileri kullanıcılara aktaran güç hatları üzerinden veri iletmek için güç hattı iletişim teknolojisini kullanır. Bu cihaz çalışmak için AI ve akıllı sözleşme kullanıyor.
SOL'ın temel özellikleri LOADng protokolünü ve IEEE 802.15.4 MAC protokolünü desteklemek için maksimum 6 kilometre kapsama alanı ile 10 kHz'den 490 kHz'e kadar frekans bandında çalışır.
İş için ApolloChain
Neden olmasın? Girişimcilerin ne kadar basit ve karlı olduklarını gördüklerinde, yenilenebilir kaynaklardan enerji elde etmek ve satmak mümkün olabileceğinden emin olabilirsiniz. Şu anda tam ölçekli bir sanayi devrimi olacak.
Örneğin, şimdi, enerji üreticileri "yeşil" kaynakları kullanmıyorlar, çünkü çok kötüler ve doğaya zarar vermek istemiyorlar, ancak yenilenebilir kaynaklardan enerji satma fırsatına sahip olmadıkları için pazarları yok: Yeterince veya çok pahalı - enerjiyi küçük miktarlarda satmak çok maliyetlidir.
ApolloChain'in piyasaya sürülmesiyle, ihtiyaçları için enerji üreten, ancak bir artı ile, enerjilerinin er ya da geç satın alınacağını bileceklerdir. Ne, fiziksel ortamda herhangi bir yerde tutmaya veya bir günlük sıradan müşterilerin hizmetlerini bırakacakları gerçeğinden endişe etmelerine gerek yok.
ApolloChain'i kullanırken endüstriyel ölçekte “yeşil” enerji üretimi hakkında söylenecek olan şey, dünyadaki evlerde güneş panellerini görmenizi sağlayacak çok karlı bir çözüm olacaktır.
Desantralize Enerjide ApolloChain Misyonu
Dünya ülkeleri, alternatif enerji kaynaklarını deregüle etmek ve kullanmak için çok hareket ederken, blockchain teknolojisini kullanarak enerji endüstrisini merkezden uzaklaştırmak mantıklıdır. Bu, ApolloChain'in kendi platformunda yaptığı şeydir. 
Apollochain, Skycoin platformundan "Fiber" ile üretilmiştir. ApolloChain, kullanıcıların yenilenebilir enerjilerini birbirleriyle değiştirebilmelerini sağlayan yeni bir enerji ticareti platformudur. Akıllı elektrik ağı ya da IoT, AI ve aynı zamanda blockchain teknolojisiyle birlikte Smart Grid. Pek çok insanın "internet enerjisi" dediği şey yapılabilir.
ApolloChain ile, enerji üreticilerinin sahipleri, toptancılar, kurumsal, bireysel elektrik tüketicilerine kadar, birbirleriyle doğrudan enerji alışverişi yapabilirler. Olumlu bir taraf, ticaret finansmanını merkezi olarak azaltabilir ve ayrıca hükümet fiyatlarındaki kayıpları önleyebilir.
Proje aynı zamanda enerji üretimi için daha karlı. Çünkü santral, mevcut elektriğin kitle fonlamasını alarak sermaye fonlarının likiditesini artırabilir. Aslında, santralin yapımı çok uzun zaman önce yapıldı.
ApolloChain, dünyadaki enerjiyi deregüle etme ve merkezden uzaklaştırma potansiyeline sahiptir. Fosil yakıtların kullanımına bağlı olarak insan bağımlılığını azaltabilir ve yenilenebilir enerji kullanarak geçiş yapabilir.
ApolloChain Platform Ekosistemi
ApolloChain platformunun ana bileşeni, blockchain teknolojisini kullanan bir enerji ticareti platformudur. Böylece alıcılar, satıcılar ve spekülatörler arasında akıllı sözleşmeler kullanarak birbirleriyle etkileşim kurabilirler. Yani, kullanıcılar mutlak garanti ile savaşa girebilirler, işlemdeki tarafların tüm işlemi otomatik olarak tamamlayabilirler.
Aşağıdaki resim ApolloChain ekosisteminin nasıl olduğunu göstermektedir:
ApolloChain kullanıcıları evlerinde "Akıllı Sayaç" cihazlarını kurabilirler. Bu cihaz, elektrik gücü kullanım verilerini daha meşru bir şekilde izleyebilen akıllı bir güç ölçerdir. Bu verilerle, akıllı güç şebekeleri yeniden doldurma maliyetlerini azaltmak, güç kullanımını azaltmanın yollarını göstermek veya diğer maliyetleri düşürmek için yararlı olabilir.
Kullanıcılar, kullanılan enerji verilerini kolaylıkla görüntüleyebilir ve Smart Meter ile kolayca etkileşime girebilir. Ve sadece ApolloChain uygulaması aracılığıyla akıllı telefon kullanarak işlem yapabilirsiniz.
ICO ApolloChain hakkında
Oluşturulan toplam jeton sayısı 100.000.000 APL'dir. 
Ön-ICO ApolloChain aşaması 5 Mayıs 2018 ile 15 Haziran 2018 arasında gerçekleşmektedir. Bu aşama için asgari hedef yaklaşık 500.000 USD iken, maksimum hedefi yaklaşık 1 milyon USD'dir. 
ICO Apollochain'in kamuoyu satış aşaması daha da açıklanacak. ICO fazındaki asgari hedef yaklaşık 8 milyon ABD doları olacak ve maksimum hedef yaklaşık 20 milyon ABD Doları olacaktır.
Beyaz kağıda yazılanlara dayanarak, APL belirtecinin dağıtımı şöyledir:
  • ICO ApolloChain'de% b40 Dağıtılmış
  • Topluluk hediyeler için% b5
  • PR ve pazarlama için% 2b0
  • Kurucu Ekip için% 3b0
  • Apollo Vakfı operasyonları için% 5b
TAKIM



Daha fazla bilgi için:


Yazar: Brunoaoi007
ETH : 0xfd7Bed5Bf096C3c8A356c87e6F8761D26C428d4C

Komentar

Postingan populer dari blog ini

ALCEDO - Kripto para birimlerini herkesin kullanımına sunmak

Cryptassist.io - Pengetahuan adalah kekuatan (kriptografi itu mudah)

PRIME-X ICO